BattleOfTheBabes.nl

Battle of the Babes

Beste bezoekers,

Helaas is deze website op dit moment niet meer actief.
Wellicht dat we in de toekomst weer een nieuwe ‘Battle of the Babes’ gaan organiseren.

Redactie Mokkels.nl.

 

What's next

 

Uitleg van de Battle

Hoe werkt het?

De bedoeling is een zo eerlijk mogelijke strijd organiseren, waarbij alle babes gelijke kansen hebben. Bij knockout-toernooien in de sportwereld is doorgaans sprake van een beschermde status van de favorieten, een zogenaamde plaatsing. Wij geven iedereen gelijke kansen.

De Battle Of The Babes zit zo in elkaar dat elke stemmer zijn of haar eigen loting krijgt. In de eerste ronde bijvoorbeeld, worden de 64 namen willekeurig aan elkaar gekoppeld door de computer, voor iedere stemmer afzonderlijk. Hierdoor wordt vermeden dat twee favorieten elkaar in een vroeg stadium uitschakelen. Het is nog steeds theoretisch mogelijk dat jij uitgerekend je twee toppers tegenover elkaar ziet staan. In dat geval zal het grote aantal stemmers ervoor zorgen dat de babes met de meeste gewonnen battles een ronde verder komen.

Elke speelronde bestaat uit een aantal battles. De babes met de hoogste gemiddelde score (aantal gewonnen battles van de aantal battles waarin ze heeft deelgenomen) gaan door naar de volgende ronde, de rest ligt er definitief uit. Elke volgende ronde worden de eerder behaalde punten verwijderd.

Deze website wordt gehost door VIP Internet.

Kun je cheaten?

Er zijn twee manieren om te voorkomen dat mensen veelvuldig stemmen. E-mailadressen gebruiken ter identificatie en computeradressen (IP-adressen) bijhouden, maar geen van beide is waterdicht. Omdat de gemiddelde persoon al snel over een vijftal e-mailadressen beschikt, kiezen we voor de IP-adressen. Het gebruik van IP-adressen is via zogenaamde spoofingtechnieken of gebruik van meerdere computers te omzeilen. Dat is bekend en middels statistische bewerkingen gaan we grootschalig misbruik hiervan er uitfilteren.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Vul dan hier je e-mailadres in.